Header Ads

 • Breaking News

  Utilizatorul de Facebook "Phuc Dat Bich" a recunoscut că totul a fost o farsă  Cat de simplu iti creezi o identitate care sa para reala daca una care pare din start ireala poate produce asa ecou.
  Mai jos un articol despre o farsa care a devenit foarte mediatizata.

  Utilizatorul de Facebook care a atras atenția presei după ce a susținut că numele său, "Phuc Dat Bich", a fost cenzurat de rețeaua de socializare, a declarat miercuri că a făcut o glumă, pentru a juca mass-mediei o farsă, relatează AFP.
  Tânărul, care s-a prezentat drept un australian de origine asiatică, denunțase într-un mesaj nedreptatea făcută de Facebook care i-ar fi închis de mai multe ori profilul din cauza identității sale.
  Pronunțat englezește ("Fuck that bitch"), numele său duce cu gândul la una din expresiile cele mai vulgare.
  Mesajul său, la care a fost atașată o poză, aparent de pe pașaport, a făcut senzație săptămâna aceasta și a fost preluat de peste 84.000 de ori. Într-un nou mesaj postat luni, tânărul a mulțumit internauților pentru sprijinul lor.
  Mai multe mass-media din Australia și internaționale, inclusiv AFP, au publicat materiale despre povestea sa.
  Miercuri, utilizatorul "Phuc Dat Bich" a recunoscut că totul a fost o farsă într-un mesaj semnat ironic "Joe Carr" — aluzie la termenul englezesc "Joker" (farseur) — pe pagina sa de Facebook, urmărită în prezent de peste 45.000 de persoane.
  AGERPRES/(AS — autor: Ana Bîgu, editor: Mariana Ionescu)


  Niciun comentariu