Header Ads

  • Breaking News

    Facebook a achizitionat confirm.io o retea care verifica identitatea utilizatorilor

    Conform siteului oficial confirm.io a fost achizitionat de cea mai mare retea de socializare a momentului. 

    Informatia aparuta pe pagina confirm.io ne arata inca o data ce Facebook incearca sa depune toate eforturile pentru a-si cunoaste utilizatorii cat mai bine. 

    Confirm.io a apărut pe piață în urmă cu trei ani, dar a înregistrat în acest timp scurt o cifră de afaceri de patru milioane de dolari. Acum, platforma se alătură biroului Facebook din Boston. Un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat că achiziția a fost destinată să „sprijine eforturile noastre continue de a menține comunitatea în siguranță”, dar a refuzat să ofere și alte detalii.

    Noua tehnologie pusă la dispoziția Facebook îi va permite gigantului rețelelor sociale să-ți ceară să trimiți, dacă ți-a fost blocat contul, un act de identitate. Facebook are o politică strictă în ceea ce privește utilizarea „numelui tău autentic”, o politică menită să garanteze că oamenii nu creează conturi anonime și nici nu fură identitatea altcuiva.

    Această politică nu a fost întotdeauna ușor de aplicat. Astfel, este posibil ca o tehnologie ca cea pe care abia a achiziționat-o să poate elimina astfel de probleme. Gigantul social a achiziționat tehnologia Confirm.io și angajații ei, urmând ca, în cele din urmă, compania să închidă produsele sale.
    Sursa: playtech.ro

    Niciun comentariu