Header Ads

  • Breaking News

    Huawei din noua amenintat in urma sanctiunilor Statelor Unite


    Google a anunțat că va suspenda accesul Huawei la serviciile sale legate de sistemul de operare Android, măsură venită ca urmare a sancțiunilor impuse de SUA, care acuză Huawei de spionaj în favoarea Chinei.

    In urma actiunilor impuse de Statele Unite Huawey ar putea intra in imposibilitatea de a mai golosi platforma play pentru instalarea de aplicatii pe telefoanele producatorului chinez.
    Versiunea Android open-source

    Versiune neoficială de Android ar putea fi folosita insa fără serviciile Google. Astfel de versiuni sunt populare în China, unde Play Store și serviciile Google sunt interzise. Vor lipsi din versiunile sale de Android aplicații precum Gmail, Google Maps, Google Search, YouTube sau Chrome. Utilizatorii care dețin deja smartphone-uri Huawei vor putea să le folosească în continuare. Însă în Occident este

    puțin probabil ca oamenii să cumpere smartphone-uri Huawei cu Android destinat pieței chineze, cu aplicații furnizate de companii precum Baidu sau Tencent.

    Huawei este al treilea producător de smartphone-uri din lume, după Samsung și Apple și era în curs de a depăși Apple.
    Inca de anul trecut Huawey se arata a fii un rival al celor de la Apple iar inceputul anului 2019 a debutat cu declinul Apple si un avans considerabil al celor de la Huawei, aceste actiuni ar putea bloca valul de crestere al producatorului chinez si revenirea Apple sau poate sa duca chiar la sfarsitul celor de la Huawei

    Niciun comentariu